ACTEURS

LAMARA STRIJDHAFTIG

Op het witte doek is Lamara bekend van Bon Bini Holland 3, waar zij een van de hoofdrollen speelde.
Tevens won zij onlangs de award ‘Best Actress’ op het 48hour Film Festival Rotterdam (2022) met de short ‘Queen’s Day’.

Rodrigo Massa

RODRIGO MASSA

Bekend van de Netflix serie's La Piloto en El Dragon: Return of Warrior.  Rodrigo gaat  in de nieuwe serie 'The Spencer Sisters" met o.a.  Lea Thompson '(Back to the Future) spelen.ZOUHAIR MTAZI

Speelde onlangs een prachtige rol in ‘Het Oog van de Storm’ (Agaath Witteman) met Hans Croiset, Anne Wil Blankers en Johanna ter Steege. In september 2023 zal Zouhair te zien zijn in de bioscoopfilm ‘De Vuurlinie’, waar hij een van de dragende rollen speelt. 

SEZGIN BEKIROGLU 

Speelde de hoofdrol in de Netflix serie ‘Mezarlik’ (2022) waar zij de rol van patholoog Feriha Mahmudzade op zich nam. ‘Mezarlik’(Graveyard) stond wekenlang op nummer 1 als best bekeken serie in de top 10 van Netflix Turkije.  Tussen de opnames door vloog Sezgin naar het zuiden van Turkije voor de opnames van een andere serie, ‘Kacis’(Runaway), die werd opgenomen voor Disney+

ADEM YILMAZ

Won in 2015 de ‘Sadri Alisik Speciale Juryprijs’ voor zijn rol in de Off Broadway Musical ‘I love you, you are perfect, change now’. Daarnaast sleepte hij tweemaal ‘Best Supporting Role’ binnen op Tuffest Film Festival, voor zijn spel in ‘Cemetery’ en ‘Purple Horizons’.
In 2017 begon Adem aan de 1-jarige masteropleiding Screen Acting aan The Royal Central School of Speech & Drama in Londen.  Zijn grote doorbraak beleefde hij in ‘Canim Dayim’, waar hij een autistische oom met Savant syndroom speelde. Voor zijn ongelooflijke prestatie won hij de prijs ‘Best Actor’ in de Eastern Europe International Movie Awards. 

SYTSE FABER

Is geen onbekende naam bij menig filmfestival. Met ‘On-Air’, won hij diverse prijzen als best actor en werd hij genomineerd voor beste acteur van het jaar bij Lift-off, naast zwaargewichten als o.a. Stephen Graham voor ‘Boiling Point’. Sytse is als enige acteur 2 keer genomineerd voor beste acteur wereldwijd op het Filmapalooza

MARCEL ROMEIJN

Marcel heeft een grote rol te pakken in de nieuwe Netflix serie ‘’High Water’’.  Hij speelt de vriend van hoofdrolspeelster Agneiszka Zulewska, die een hydroloog speelt en een Poolse stad moet beschermen tegen de Europese Watersnoodramp van 1997. 


MARTIN VIS

Is een award winnende acteur van Nederlandse afkomst.
is afgestudeerd op toneelschool de Trap & faaam.
Martin is bekend van Hoofdvlogs, GTST, Lieve Mama & Tweede Hans, 


SHANE REDONDO

Shane schittert dit jaar in de nieuwe film 'Vuurlinie van Regisseur Roel Reine. En speelt de rol van Lars in de speelfilm 'ZUIGER' die te zien is op NPO 3LAB.
Shane blijft ook 1 van de hoofdpersonage's van de vrienden van Amstel. 

NICK JANMAAT

Begon zijn acteer carrière bij theaterschool de Trap. Onder bezielende leiding van Ben Sombogaart kwam hij er al gauw achter dat hij op het juiste pad zat:
zijn vurige wens acteur te worden.
Bij Josja Hamann's Le Pavegnon heeft hij zijn acteer skills verder gepolijst en dit jaar (2022) is hij afgestudeerd aan faaam.

DANIEL TUCH

Op de Internationale School van Amsterdam legde Daniel zijn basis voor kunst bij het geprezen 'ISA Theatre Arts at Higher Level'. Hij vervolgde zijn weg bij het Emerson College in Boston (VS), waar hij afstudeerde met een graad in filmproductie. Daar maakte hij deel uit van de sketch comedy groep Emerson Comedy Workshop.

RICHARD FRANCHIMON

Jullie hebben hem vast voorbij zien komen op tv, want deze veelgevraagde presentator. Is niet van het beeld af te slaan.  ANWB, ING, Jumbo, het zijn slechts een paar van de vele commercials waar Richard al in te bewonderen was. Qua drama en spel speelde hij onder andere in Deadpoint en Neus voor Nieuws. 

SORAYA WUNNINK

Na een aantal theatervoorstellingen, waaronder ‘Een tedere oorlog’, waar Soraya een dragende rol speelde naast Diana Dobbelman, maakte Soraya de switch naar film. 
Zij maakte haar debuut in de jeugdfilm ‘Eerlijk gestolen’ en op het witte doek in ‘Mijn ouders wonen op Jupiter’.
Binnenkort zal zij te zien zijn in de nieuwe Videoland serie ‘Casus’. 

ANWAR LACHMAN

Anwar heeft in diverse films en series gespeeld, zoals in GTST en in On Air. Onlangs vervulde hij nog de hoofdrol in het stuk ‘Luister!’ van theatergroep Spektakel. Waarbij hij in de huid kroop van de narcistische guru Anish. Zijn meest recente werk bestaat uit bijrollen voor de Amerikaanse hitserie ‘Ted Lasso’ en de Nederlandse speelfilm ‘Zwanenzang’. 

MISHAËl LOPES CARDOZO 

Als acteur speelde hij onder meer in de serie Vikings VI (History Channel) als rol van Koning Hakon. Hij speelde een gastrol in de mega serie Game of Thrones (HBO).
Mishaël wordt beschouwd als een van de toonaangevende autoriteiten op het gebied van historische schermen in de wereld.   

LEONARD VAN HERWIJNEN

Studeerde in 2007 af aan de Kleinkunstacademie van Antwerpen (Studio Herman Teirlinck). Leonard behaalde daarmee de titel Master of Arts (MA/DRS)
Met de short film ''Nest'' verdiende hij een nominatie 'best actor' op het Shortcutz Filmfestival 2020. Tevens is Leonard recent nog te zien geweest als Sven Severijn in ''Flikken Maastricht''.

TIM KEIZER

Is een Nederlands model, presentator en freelance acteur. En heeft een berg aan ervaring met diverse commercials zoals Swiss Sense, Alpro, Qredits, Heineken , zo heeft hij gepresenteerd voor o.a. Lloyd Bank, Cinefleur Magazine en Strato. 

Benieuwd naar de talenten?

Neem dan snel contact met ons op via onderstaande button.